Alexis Sanchez kan lämna för Chelsea – helt gratis

Arsenal-stjärnan kan lämna som bosman – för London-rivalen Chelsea

Det fortsätter att ryktas om Arsenals stjärnanfallare Alexis Sanchez. Många uppgifter kopplar chilenaren i en ny klubb efter sommaren. Arsenal-fansen hoppas på att han ska stanna, men nu kommer uppgifter från England som kan krossa Gunner-fansens hjärtan.

Var spelar Alexis Sanchez fotboll säsongen 2017/2018? Ja, det är en av de största och mest bevakade transferfrågorna inom hela den europeiska toppfotbollen i dagsläget. Den chilenska stjärnan är utan tvekan lagets viktigaste pjäs tillsammans med Mesut Özil på mittfältet.

Anfallaren, som uppges sagt att han vill vinna titlar i klubben och inte kan göra det med Arsenal, ska vara på flera storklubbars radar. Milan, Inter och Juventus är tre Serie A-klubbar som vill lägga vantarna på honom, och även Atletico Madrid sägs vara beredda att lägga ett bud på den målfarliga sydamerikanen.

Kan stanna i London

SE ÄVEN: Det tjänar Arsenals stjärnor den här säsongen

Sanchez är som sagt på väg bort från Arsenal, men han kan trots det stanna i den engelska huvudstaden. Enligt uppgifter från Mirror är Arsenals stjärna ute efter att se förändringar i klubben, något både fans och experter tolkat på många olika sätt. En del tror att han vill se att Arsene Wenger avgår medan andra bara tror att han förväntar sig starkare resultat.

Om inga förändringar sker, enligt Mirror, kommer Alexis att stanna en säsong till, men sedan lämna gratis – som bosman – sommaren 2018 för lokalkonkurrenten Chelsea. Arsenal möte nyligen just Chelsea då de förlorade med 3-1. I nästa uppkommande match tar de sig The Gunngers an Crystal Palace i ett London-derby.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply