Aleksandar Kolarov nära nytt kontrakt med Manchester City

Aleksandar Kolarov nära nytt kontrakt med Manchester City

City erbjuder Aleksandar Kolarov nytt kontrakt

Enligt brittisk media kommer Manchester City erbjuda ett nytt kontrakt till Aleksandar Kolarov som varit i klubben sen sommaren 2010.

Aleksandar Kolarov är på väg att skriva ett nytt kontrakt med Manchester City, det rapporterar Daily Mirror som kommer med uppgifterna om att den serbiske ytterbacken kommer stanna i klubben då han ska ha imponerat på lagets nye tränare Pep Guardiola.

30-åringens nuvarande kontrakt sträcker sig till och med sommaren 2018 men nu sägs Kolarov krita på en ny överenskommelse där en ny kontraktslängd fortfarande är okänd.

Pep Guardiola har själv gett Kolarov eloger.

– Vi är inne i september och vad jag vill är att Kola ska vara lycklig här. Självklart kommer vi vara intresserade av att inleda konversationer med honom men det jag vill just nu är att han är glad och nöjd varje dag här. Han är en spelare som hjälpt klubben under en lång tid och han har varit viktig för oss ända från start. sa Guardiola och fortsätter.

– Vi kommer att prata men det är spelaren själv som kommer bestämma, om han vill stanna så kommer han att göra det. Om han vill lämna för att prova på något nytt, så kommer han göra det, avslutar spanjoren.

I februari månad pratades om att Kolarov ville lämna Manchester City där en återkomst till Italien var ett alternativ.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply