AIK-talangen bekräftar förhandlingar om förlängning – och intresse från andra klubbar

Sam Lundholm har börjat få mer och mer speltid i AIK. Han förhandlar nu med Gnaget om en förlängning på sitt utgående kontrakt, men  han menar att det kan bli en flytt utomlands.

Sam Lundholm pekas ut som en utav de hetaste talangerna i AIK, och i dagarna blev 20-åringen uttagen till det yngre U21-landslaget tillsammans med lagkamraterna Noah Sonko-Sundberg och Anton Salétros.

Under Allsvenskans första halva har yttermittfältaren fått spela 12 matcher, och han har fått ta emot mycket beröm från huvudtränaren Andreas Alm för sin modiga spelstil. Nu vill AIK förlänga med talangen, något som Lundholm själv bekräftar. Han menar även att det finns intresse från andra klubbar.

– Ja, det gör jag (förhandlar om ett nytt kontrakt med AIK). Jag vet att jag är en intressant spelare för andra klubbar och jag förhandlar med AIK. Sen får vi se vad som händer, säger 20-åringen till Fotbollskanalen.se.

Han verkar dock inte ha bråttom iväg från Solna-laget.

– Mitt mål är att slå igenom ordentligt i AIK, men vi får se. Det viktigaste är att jag får speltid, säger Lundholm till Fotbollskanalen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply