AIK-stjärnan missar guldmötet

bet365

Ebenezer Ofori missar supermötet mot IFK Göteborg

AIK får klara sig utan sin viktiga mittfältskugge Ebenezer Ofori under kvällens match mot IFK Göteborg. Ersättare i startelvan uppges bli 19-årige Anton Saletros Jönsson. 

AIK har drabbats av ett tungt avbräck inför kvällens hyperviktiga toppmatch mot IFK Göteborg i allsvenskan. Enligt Sportbladet kommer Ebenezer Ofori, som på grund av en fotskada tidigare varit osäker till spel, inte delta i matchen.

– Han är med i truppen och vi ser närmare på hans fot i dag vid matchen, säger tränaren Andreas Alm, som fortfarande inte gett upp hoppet om spel för 20-åringen.

Talangen ersätter

Den som kommer ersätta Ofori i startelvan blir Anton Saletros Jönsson, som endast startat sex av AIK:s matcher under årets allsvenska. Mittfältaren har dock en skön statistik att luta sig tillbaka mot – med honom på planen har laget gått obesegrade den här säsongen.

Även backstjärnan missar

Missar matchen gör även veteranen Nils-Eric Johansson, som är avstängd i kvällens match. Ersättare till honom blir nyförvärvet inför den här säsongen, Alex Perreira, som stått för flera fina insatser under året.

Så startar AIK

AIK:s startelva väntas se ut enligt följande:

Målvakt: Patrik Carlgren

Backar: Haukur Hauksson, Per Karlsson, Jos Hooiveld, Nils-Eric Johansson

Mittfältare: Johan Blomberg, Dickson Etuhu, Anton Saletros Jönsson, Stefan Ishizaki

Anfallare: Henok Goitom, Muhammed Bangura

Matchen startar 19:05 ikväll och sänds på Cmore Sport samt Viaplay

Här kan ni läsa om senaste nytt i IFK Göteborg: Han är skrällen i Blåvitts startelva

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply