AIK kan stjäla Denni Avdic från Elfsborg

Denni Avdic kan snart vara klar för AIK och inte Elfsborg

Under en längre tid har Denni Avdic ryktats vara på gång hem till Elfsborg efter en mindre lyckad tid utomlands. Men nu kommer det nyheter om att han är nära en flytt till AIK och inte Elfsborg som de flesta trott.

Denni Avdic slog igenom för Elfsborg 2006-2011 och flyttade utomlands till Werder Bremen. I Tyskland blev den väldigt få framträdanden och han fick mest spela för andralaget samt en kortare period som utlånad till PEC Zwolle där det gick bättre.

Flyttlasset bar sedan av till Holland och AZ Alkmaarframgången uteblev dock. Det var först under en ny utlåning till Heracles Almelo som han fick spela och göra lite mål. Men det var ingen hemlighet att Avdic ville hem till Sverige för att börja om på nytt och den enda klubben som var riktigt sugen på anfallaren var Elfsborg. Nu ser det dock ut som AIK kommer stjäla Avdic framför Elfsborgs ögon.

Har tränat med Elfsborg

Sedan Avdic bröt sitt kontrakt med AZ Alkmaar har han varit och tränat med Elfsborg under en tid. Det ska också ha funnits ett kontraktsförslag på bordet från Elfsborgs sida. Men det ser alltså inte ut att bli något kontrakt med Elfsborg.

Enligt Fotbollskanalen har AIK övertalat Avdic om att skriva på för Gnaget. Tränaren Andreas Alm ger dock inga indikationer på att en värvning av Avdic skulle vara klar, utan han hänvisar FK till sportchefen Björn Wesström men han har inte nåtts ännu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply