bet365

Agon Mehmeti flyger till Oslo – nära Stabaek

bet365

Stabaek ser ut att bli Agon Mehmetis nästa klubbadress

Agon Mehmeti har inte fått speciellt stort förtroende av Allan Kuhn i Malmö FF och speltiden är minimal. Nu menar Kvällsposten att anfallaren är detaljer från en flytt till norska storklubben Stabaek.

Under Åge Hareide fick Agon Mehmeti väldigt sällan chansen från start och han fick nöja sig med inhopp, samt enstaka starter när de ordinarie vilade mellan Europamatcherna. Mehmeti uttryckte aldrig sin frustration utan valde istället att kämpa på i det tysta i tron på att belöningen snart skulle komma.

Nu har den nya tränaren Allan Kuhn bestämt i ett par månader och situationen ser likadant ut för Mehmeti. Han var positiv till att Kuhn tog över MFF, men Mehmeti har varit femtevalet på topp bakom Markus Rosenberg, Vidar Örn Kjartansson, Guillermo Molins och Jo Inge Berget. Därför ser det nu ut som om Mehmeti kommer flytta norrut till Norge.

Flyger till Oslo

Enligt den trovärdiga skånska tidningen Kvällsposten så flyger den ”rögade ålen” till Oslo för att skriva på för Stabaek under veckan. 26-åringen har ett kontrakt som sträcker sig över hela 2017 och kommer därför kosta Stabaek en bra summa att köpa loss. Det finns dock ingen information gällande hur mycket den albanska landslagsmannen kommer kosta.

Agon Mehmeti har gjort över 100 allsvenska matcher för MFF och gjort 27 mål på dessa. Han var en stor guldhjälte säsongen 2010 innan han provade på proffslivet i Palermo.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply