Agenten: ”Tevez vill respektera sitt kontrakt”

bet365

Stjärnans agent Adrian Ruocco viftar bort flyttuppgifterna

Tidigare i veckan rapporterade italiensk media att Carlos Tevez efterfrågat ett avsked från Juventus redan i sommar. Nu slår dock spelarens agent, Adrian Ruocco fast att anfallaren stannar i Turin.

Det var på torsdagsmorgonen som den italienska tabloiden Corriere della Sera kom med uppgifterna om att den argentinske stjärnan, Carlos Tevez, kunde lämna Juventus efter den här säsongen. Den målfarlige strikern uppgavs då varit i kontakt med Juventus-ledningen och, tack vare deras goda relation, lyckats övertyga klubben om att släppa honom efter säsongen, för att låt honom återvända till Boca Juniors.

LÄS ARTIKELN: ”Tevez vill lämna Juventus”

”Det räcker!”

Nu har dock spelarens agent dementerat kraftigt uppgifterna som florerade i tabloiden. Agenten Adrian Ruocco försäkrar att stjärnan kommer att stanna i Juventus kontraktstiden ut, och därefter återvända till Boca Juniors.
— Det räcker! Nu leker ni bara med känslorna hos Boca och Juve. Det enda som är säkert är att Tevez vill respektera sitt kontrakt med Juventus, säger agenten till Radio La Red.
— Vi måste undvika att lägga ytterligare press på Tevez i ett sådant avgörande ögonblick av säsongen, både för honom och för Juve.

”Han bygger hus i Argentina”

Det är redan välkänt att den argentinske stjärnan, som tidigare spelat för Manchester City och Manchester United, är inställd på att avsluta sin karriär i hemlandet, med barndomsklubben Boca Juniors. Det är också något som agenten försäkrar.
— Som alla redan vet vid det här laget, Tevez kommer avsluta sin karriär i Boca. Det är ingen tvekan om det. Han bygger ett hus i Argentina, han vill investera i sitt land och han vill vara nära till vänner och familj.
— Men han kommer att återvända senare och vi måste fortfarande se när, med tanke på att det finns ett kontrakt med Juve att respektera, ett avtal som just nu löper ut 2016.

Avgörande match ikväll

Carlos Tevez har hittills den här säsongen levererat efter förväntningarna i Juventus, med ledning i skytteligan på totalt 17 fullträffar. Turin-klubben toppar Serie A med god marginal, där en förmodligen avgörande match om ligatiteln spelas ikväll mot tvåan Lazio. Samtidigt är storklubben på god väg att kvalificera sig för en Champions League-semifinalplats, efter en 1-0-seger i det första kvartsfinalmötet mot Ligue 1-klubben Monaco.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply