Agenten: Manchester City vann i kampen mot PSG och Bayern

Agenten erkänner – Kevin De Bruyne var nära Paris Saint-Germain

Efter många om och men stod det tillslut klart att Kevin De Bruyne lämnar för Manchester City, men det fanns fler intressanter som stod på kö.

Manchester City vann dragkampen om Wolfsburgs belgiske mittfältare Kevin De BruynePremier League-klubben betalade upp emot 55 miljoner pund för mittfältaren som tidigare spelat för titelrivalerna från LondonChelsea. Det var dock inte bara City som var intresserade av att köpa loss den belgiske landslagsmannen. Under torsdagen publicerade den belgiska nyhetsportalen en intervju där man ringt upp spelarens agent för att fråga om spelaren hade fler bud.

– Jag hade hört att Bayern München var intresserade av Kevin och därför ringde jag upp deras klubbledning. Under de två kommande dagarna gick allting väldigt fort och Bayern bestämde sig för att inte fortsätta. Jag använde inte Bayern på något sätt för att höja priset på De Bruyne, jag är inte den typen av person. Paris Saint-Germain var också intresserade men tillslut var det Manchester City som vann kampen om honom.

Värvat för över 142 miljoner pund

Det var många som efter förra sommaren trodde att Manchester City skulle trappa ner på dyra värvningar men Etihad-klubben har fortsatt på samma vis och under sommarens transferfönster värvade man spelade för totalt 142,36 miljoner pund. Förutom Kevin De Bruyne köpte man även Raheem Sterling för £43.75 miljoner från Liverpool samt Nicolas Otamendi från Valencia CF för £31,22 miljoner.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply