bet365

Agenten: ”Han lämnar Halmstad i sommar”

Joseph Baffo ser ut att lämna Allsvenskan när övergångsfönstret öppnar

Baffo har haft en relativt tung vår i Halmstad BK. Men efter ett succéartat EM-slutspel med U-21 landslaget är intresset stort för Baffo. Nu uttalar sig agenten om försvararens framtid.

Varken Halmstad BK eller Joseph Baffo har haft en speciellt bra säsong hittills i Allsvenskan. Laget ligger för närvarande näst sist i tabellen efter 11 spelade matcher och Baffo har endast deltagit i sju av dessa. 22-åringen har till och med varit nere i Halmstads U-21 lag och fått matchträning.

Men i Sveriges landslag går det bättre för den Ghana-födde försvararen. I kvalet till EM-slutspelet för U-21 i Tjeckien var Baffo varit en jätte i försvaret och var bland annat med och slog ut Frankrike över två matcher i slutkvalet efter den makalösa 4-1 segern på Örjans Vall. Succén har fortsatt i det pågående slutspelet där Baffo varit en självklar del av backlinjen mot både Italien och England. Nu går Baffos agent ut i media och och säger att det med all säkerhet blir en flytt från Halmstad i sommar.

”Han ska ut i Europa”

Joseph Baffo har kontrakt med Halmstad till slutet på januari 2016 men kommer att lämna Allsvenskan i sommar. Iallafall om man får tro agenten.
– Han (Baffo) gör jobbet enkelt för mig. När han spelar som han gör kommer intresset naturligt, säger Nima Modyr till Matchdax.

– Han kommer att lämna till sommaren. Just nu försöker vi ta fram så många alternativ åt honom som möjligt.

Det kryllar av scouter från europeiska klubbar under slutspelet i Tjeckien. Agenten menar att han redan träffat ett par representanter som är intresserade av Baffo.
–  Vi lyssnar till alla. Många klubbar har sina representanter på plats under U21-EM och jag har träffat en hel del. Han ska ut i Europa, avslutar Nima Modyr.

Baffo kommer med all sannolikhet att starta kvällens avgörande match mot Portugal som bestämmer vilket lag som gör Danmark och Tyskland sällskap till semifinalen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply