Agenten: ”Griezmann lämnar för United”

Agenten: "Griezmann lämnar för United"

United tillslut överens med Griezmann?

Enligt den föredetta FIFA-agenten kommer Antoine Griezmann lämna Atlético Madrid för Manchester United i sommar.

Turerna kring Antoine Griezmann kan ha kommit ett stort steg närmare sitt slut. Efter drygt ett år av rykten om en flytt för fransmannen till Manchester United säger spelarens rådgivare Eric Olhats att The Red Devils var först att kontakta spelarens representant.

– Det finns många klubbar som frågat om Antoine. Atlético är dock inte villiga att sälja honom för mindre än 100 miljoner euro, något som betyder att det endast finns fem klubbar som kan betala utköpsklausulen, Manchester United, Manchester City, Chelsea, Real Madrid, och FC Barcelona. Manchester United var de som var först samtidigt som vi inte har pratat något med Paris Saint-Germain, säger Olhats.

Samtidigt säger även den föredetta FIFA-agenten Vincent Rodríguez att United har erbjudit sig att betala 84 miljoner pund för att köpa loss spelaren i sommar.

Antoine Griezmann skulle vid en flytt höja sin nuvarande lön

Sägs förlänga till 2023

Samtidigt som United erbjuder 100 miljoner euro för att köpa loss spelaren kommer dock andra uppgifter, detta från den Iberiska halvön. Enligt spansk press sägs Antoine Griezmann vara nära att förlänga sitt kontrakt med Atlético Madrid och samtidigt höja utköpsklausulen, detta till 150 miljoner euro. Om United med Jose Mourinho i spetsen vill betala denna summa är ännu oklart, något som är säkert är dock att man vill få in en ersättare till Zlatan Ibrahimovic i sommar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply