Agenten: ”Dybala förlänger med Juventus”

Agenten Dybala förlänger med Juventus

Ett nytt kontrakt med Juventus är snart påskrivet av Paulo Dybala

Så sent som för någon dag sedan rapporterade vi om att Paulo Dybala själv ville förlänga med Juventus och att en affär var nära. Nu bekräftar hans agent också att så är fallet och att man redan är muntligt överens om kontraktet.

Paulo Dybala är en av Europas mest eftertraktade anfallare just nu. Han har bland annat kopplats ihop med Barcelona tidigare och enligt uppgifter är han nu överens med Real Madrid gällande en flytt, som uppges erbjuda 970 miljoner kronor för att värva honom. 23-åringen har setts som en perfekt ersättare till Karim Benzema, som har ryktats till Arsenal.

Ett nytt kontrakt med Juventus har dock varit på gång i ett halvår. Flera rapporter om ett nytt kontrakt med högre lön har det rapporterats om, men inget har skrivits på ännu. Nu lugnar Dybalas agent, Pierpaolo Triulzi, Juventus-fansen med att förklara att man snart är helt överens om det nya kontraktet.

”Vi kommer bli eniga”

Den 23-åriga anfallaren har redan gjort 22 mål för Juventus på sina 44 Serie A-matcher. Det är en imponerande statistik för argentinaren som ännu inte gjort något mål på sina sex första landskamper. Snart ser det beryktade kontraktet också ut att skrivas på.
– Det råder ingen tvekan om att vi kommer bli eniga om ett nytt kontrakt, säger Dybalas agent Pierpaolo Triulzi till Gazzetta dello Sport.

Han ser därmed ut att nobba en flytt till Real Madrid och Barcelona inom den närmsta framtiden.

LÄS MER OM JUVENTUS PÅ SILLYSEASON
– Juventus löner och lönelista 2015/2016.
– Juventus löner och lönelista 2016/2017.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply