bet365

Agenten: ”Benitez skulle bli lycklig över att träna Real Madrid”

bet365

Agenten öppnar för flytt till Real Madrid

Tränarens agent kommenterar de ryktena som florerat under den senaste tiden.

Det är ingen hemlighet att Real Madrid letar efter en ersättare till Carlo Ancelotti. Den italienske tränaren har denna säsong inte tagit någon större titel vilket gjort att klubbens president Florentino Pérez vill få in en ny tränare på bänken till nästa säsong. Det är fortfarande oklart vem som kommer att ta över den spanska huvudstadsklubben efter Ancelotti men under torsdagskvällen kom ett uttalande som spädde på ryktena om att Rafael Benítez kommer att bli lagets nya tränare.

Under flera dagar har diskussionen om att Napoli-tränaren ska vara högaktuell för yrket intensifierats och Benítez agent Manuel García Quilón berättade under gårdagskvällen för Cuatro att sin klient skulle bli väldigt lycklig över att träna Real Madrid.

”För tillfället finns det inget konkret, det är endast rykten. Rafa har varit en Real-spelare och är även från Madrid vilket gör att hans namn är populärt när man pratar om en ny tränare för klubben. Jag kan inte läsa hans tankar men jag tror att han skulle bli väldigt lycklig om han fick träna Real Madrid en dag” säger Quilón till den spanska tv-kanalen.

Debatt om valet av Benítez

Det är väldigt många negativa reaktioner som uppstått under de senaste dagarna då det blev känt att Benitez är ett av toppnamnen på listan över ersättare. Flera experter menar att Benitez inte passar in i klubbens DNA och att flera av spelarna kommer att begära hans avgång efter ett par vänskapsmatcher för försäsongen. Detta på grund av hur tränaren ska behandla spelarna både i och utanför omklädningsrummet. 55-åringen ska enligt den gamle storspelaren Fernando Morientes ha ringt upp upp honom mitt i natten för att ställa frågor om Juventus, lagets motståndare i Champions League.

SE ÄVEN: Officiellt: Athletic Club förlänger med tränaren

SE ÄVEN: KLART: Ibe och Flanagan förlänger

SE ÄVEN: Uppgifter: Otamendi överens med engelsk storklubb

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply