Åge Hareide om Diego Costa: ”Jag hatar sådana spelare”

bet365
bet365

Åge Hareide är inte mild i kritiken mot Diego Costa

Diego Costa försökte filma till sig en straff mot Dynamo Kiev, men domarteamet friade och valde att låta spelet gå vidare. En som rasar mot Diego Costas agerande är Malmö FF:s tränare Åge Hareide.

Diego Costa tycker inte att han är en spelare som gnäller och fuskar. Flera andra tycker dock raka motsatsen och i samband med Chelseas kräftgång i ligan har Costa fått ännu mer kritik, både för sitt spel och sitt försök att fuska till sig röda kort, straffar och annat. Då kan inte ens ryktet om att Barcelona vill värva honom rädda situationen.

När Chelsea mötte Dynamo Kiev i Champions League under onsdagen försökte Diego Costa på nytt försöka manipulera domarteamet genom att filma till sig en straff. Domarna valde att fria och låta spelet rulla vidare. Det tycker Åge Hareide är fel och han ville ha sett ett gult kort till Diego Costa och kanske även mer därtill.

Rasade i Viasats studio

Det var i den norska Viasatstudion som Hareide gästade under onsdagens Champions League. Han var inte mild i kritiken mot Chelseas anfallare.
– Jag hatar sådana spelare. Det är svårt för domaren och det här sätter dem i en svår situation. Det blir lätt så att de får straff på hemmaplan. Ge han gult kort, och sedan ett gult kort till om han gör det igen och skicka upp honom på läktaren, sade han i studion efter matchen.

Chelsea lyckades vinna matchen efter ett sent segermål från frisparksspecialisten Willian.

bet365

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply