ÄFF-supportrarna tar limousinen till Falkenberg

Falkenbergs FF leder Superettan inför den sista omgången och har chansen att bli historiska genom att ta klivet upp till Allsvenskan för första gången någonsin i klubbens 85-åriga historia. FFF toppar tabellen på 59 poäng och skuggas av Örebro SK samt GIF Sundsvall som samlat ihop 58 respektive 57 poäng.

I den sista matchen möter Falkenberg sjätteplacerade Ängelholms FF som inte har något att spela för bortsett från att ta sig förbi Hammarby och knipa en topp fem-placering. Till säsongens sista bortaresa anordnade ÄFF ett evenemang på sin officiella Facebook-sida för att se hur stort intresse det fanns för att heja fram sitt lag på plats i Falkenberg.

Planen var först att ta bussen till bortamatchen, men då krävdes minst 40 personer. När tiden hade gått ut var det sex tappra supportrar som anmält sig till resan. Tror du att resan skulle bli inställd på grund av det? Då får du tänka om.

De sex anmälda supportrarna, kallade ”De magiska sex” på klubbens officiella Facebook-sida, kommer nämligen ta limousinen upp till Falkenbergs IP. Resan kommer dokumenteras och sedan publiceras på både Facebook och klubbens hemsida.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply