500 kr riskfritt mobilspel på fotboll

 

500 kr riskfritt mobilspel på fotboll - nordicbet

Riskfritt spel Nordicbet – 500 kronor på mobilspel

Det börjar dra ihop sig allt mer när det kommer till avslutningen av de största ligorna och turneringarna i fotbollsvärlden. La Liga är hetare än aldrig förr, i Premier League kämpar topplagen om att få tar på en Champions League-plats nästa säsong och i den europeiska turneringen närmar finalen sig med stormsteg. Finalen i Cardiff är årets största fotbollshöjdpunkt och det återstår att se vilka lag som tar sig till final. Under de kommande månaderna kommer vi få se flera heta matcher med Europas bästa klubblag och vad är bättre än att skapa lite extra spänning än att lägga ett bet på när ditt favoritlag spelar? Just nu kan kan få 500 kronor i riskfritt spel oavsett om du spelar på ditt favoritlag eller någon annan match, du kan lägga ditt riskfria mobilspel på vilken fotbollsmatch du vill. Bara anmäl dig till kampanjen, sedan kan du lägga ett riskfritt spel i mobilen värt 500 kronor!

Att spela på fotboll gör det hela mycket mer intressant och matcher som de kanske egentligen inte skulle sett blir plötsligt något att följa. Att betta på fotboll är alltid roligt men det hela blir ännu bättre med 500kr i riskfritt spel när du lägger ett mobilspel.

Riskfritt spel Nordicbet

Just nu har Nordicbet riskfritt spel, detta både för nya spelare och för de som redan är medlemmar på bettingsiten. Är du inte medlem behöver du bara registrera dig och har du redan ett konto behöver du endast anmäla dig till kampanjen för att få 500 kronor i mobilspel riskfritt.

Vad krävs för att få 500 kr att spela för hos Nordicbet? Det du behöver göra är att ha 500 kronor på ditt spelkonto på sidan och anmäla dig till kampanjen, när du gjort det kan du lägga ditt riskfria spel på valfri fotbollsmatch. Du aktiverar spelet genom att klicka i den blå rutan som finns på spelkupongen, detta innan du lägger ditt spel. Skulle det vara så att du inte vinner får du tillbaka pengarna, detta helt utan omsättningskrav.

Nordicbet bonus regler & villkor

Vilka regler som gäller för Nordicbet bonus med riskfritt spel i mobilen finner du på Nordicbets hemsida, nedan finner du dock de viktigaste riktlinjerna för kampanjen.

  • Alla svenska kunder kan ta del av erbjudandet
  •  Det riskfria spelet kan endast läggas via mobilen på valfri fotbollsmatch
  • Du måste ha 500kr på ditt spelkonto för att kunna anmäla dig till kampanjen
  • Det riskfria mobilspelet kan användas i Oddssektionen till valfritt odds på valfri fotbollsmatch. Det kan placeras som ett singelspel eller som ett kombispel.
  • Det riskfria spelet kan användas inom sju(7) dagar
  • Vid förlust får du tillbaka insatsen utan omsättningskrav
  • Om ditt spel vinner får du hela beloppet inklusive insatsen utbetalt. Omsättningskrav på tre (3) gånger tillkommer på nettovinsten (hela beloppet minus insatsen) till oddset 1,50 eller högre inom 14 dagar. Systemspel räknas inte mot omsättningskravet.
  • Du kan endast få ett riskfritt mobilspel

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply