Helgens utlandsproffs: Så är formen på EM-truppen

Sammanställning – Så gick det för SAMTLIGA utlandsproffs i helgen

På onsdagen tog Erik Hamrén ut landslagstruppen till det stundande EM-slutspelet i Frankrike. Nedan ser du formen på samtliga svenska utlandsproffs runt om i världen, men med de uttagna i EM-truppen i fetstilt. Fyra av de uttagna visade målform, däribland Emil Forsberg som sköt upp sitt RB Leipzig till Bundesliga, men även en icke uttagen spelare visade mycket fin form och blev tvåmålsskytt i Holland. Sammanställningen ser du nedan med antalet spelade matcher, gjorda mål och assist inom parentes.

SPANIEN

John Guidetti, Celta Vigo (33/7/0)
– Fick se sitt lag vinna från bänken. Málaga stod för motståndet och pressade Celta Vigo matchen igenom men fick till slut se sig besegrade av Guidettis mannar. Matchresultat: 1-0 till Celta Vigo.

TYSKLAND

Oscar Wendt, B Mönchengladbach (30/3/3)
– Spelade hela matchen mot Bayer Leverkusen och drog på sig ett gult kort. Mönchengladbach vann till slut matchen med 2-1. Oscar Wendt gjorde en stabil insats och fick av whoscored.com 7,3 i betyg. Med en match kvar av säsongen är i princip fjärdeplatsen säkrad för Mönchengladbach.
Branimir Hrgota, B Mönchengladbach (9/0/0)
– Inte med i matchtruppen. Möchengladbach vann med 2-1 hemma mot Bayer Leverkusen.
Pierre Bengtsson, FSV Mainz 05 (16/0/0)
– Började matchen på bänken och fick komma in och spela en minut. Stuttgart stod för motståndet denna dag och besegrades med 3-1. För kort tid för att ge Bengtsson betyg. Mainz ligger på en femteplats, just nu på en Europa League-plats men risk att förlora den i den sista omgången.
Albin Ekdal, Hamburg (14/0/0)
– Efter två matchers frånvaro efter en muskelskada var Ekdal tillbaka i truppen, han satt dock på bänken hela matchen och fick se sitt lag förlora mot Wolfsburg med 1-0.
Nabil Bahoui, Hamburg (5/0/0)
– Spelade 16 minuter i helgens drabbning när Hamburg förlorade borta mot Wolfsburg med 1-0. Bahoui var positionerad som högerytter. På den korta perioden gjorde Bahoui en bra insats. Aktiv i spelet och med en passningsprocent på 71%.
Jiloan Hamad, Hoffenheim (7/1/0)
– Utanför matchtruppen för sjunde matchen i rad. Hoffenheim förlorade mot Hannover 96 med 1-0.
Alexander Milosevic, Hannover 96 (10/0/0)
– Utanför matchtruppen på grund av knäskada. Tråkigt för Milosevic som gjort en bra säsong. Hannover 96 vann med 1-0 mot Hoffenheim.
Emil Forsberg, RB Leipzig (31/8/7)
– Forsberg, som ses som en av 2. Bundesligas bästa spelare, sköt upp RB Leipzig till Bundesliga. Karlsruher besegrades med 2-0 och Leipzig är nu klara för uppflyttning.
Joseph Baffo, Eintracht Braunschweig (27/0/0)
– Skadad och deltog inte i helgens match när Eintracht Braunschweig vann borta mot VFL Bochum med 3-2.
Christer Youssef, Hansa Rostock (6/0/0)
– Satt på bänken hela matchen och fick se sitt lag åka på storstryk mot FSV Mainz 05 II med 4-0. Hansa Rostock har säkrat kontraktet i 3. Liga och kan inte heller klättra.

ENGLAND

Joel Ekstrand, Watford (0/0/0)
– Är långtidsskadad och deltog inte i helgens 2-0 förlust borta mot Liverpool.
Jonas Olsson, West Bromwich (27/1/1)
– Det går tungt för WBA som inte tagit en trepoängare sedan den 6:e mars. Inte denna helg heller. Dock blev det en pinne efter ett 1-1-resultat mot Bournemouth. Olsson spelade 90 minuter och gjorde en sådär insats. 6.60 i betyg av whoscored.com vilket inte är fy skam, men var bland de sämsta i WBA rent betygsmässigt.
Kristoffer Nordfeldt, Swansea City (0/0/0)
– Satt återigen på bänken hela matchen. Denna gång stod West Ham för motståndet som besegrades med 4-1.
Sebastian Larsson, Sunderland (16/0/1)
– Det blev 19 minuter för Sebastian Larsson denna helg. För andra matchen i rad drog sig Larsson på ett gult kort. Sunderland tog en viktig seger och vann hemma mot Chelsea med 3-2. Larsson fick av whoscored.com 5.9 i betyg vilket var sämst i Sunderland.
Ola Toivonen, Sunderland (12/0/2)
– Utanför matchtruppen när Sunderland förvånande vann mot Chelsea med 3-2.
Martin Olsson, Norwich City (22/1/2)
– Martin Olsson spelade hela matchen för sitt Norwich i det tuffa mötet mot Manchester United. Norwich förlorade med 0-1. Det var Norwichs fjärde raka förlust och som just nu ligger på en 19:e plats med möjlighet att ta sig upp till säker mark. Martin gör för övrigt inte en speciellt bra insats enligt whoscored.com där han får 6.09 i betyg.
Marcus Olsson, Derby County (36/1/1)
– Spelade hela matchen som vänsterback när Ipswich stod för motståndet. Derby County förlorade med 1-0. Derby County är kvalificerade för kval till PL.
Alexander Kacaniklic, Fulham (23/3/0)
– Utanför matchtruppen när Fulham för första gången sedan den 9:e april vann, denna gång med 1-0 hemma mot Bolton.
Martin Lorentzson, Coventry City (7/0/0)
– Utanför matchtruppen när Coventry City vann borta mot Oldham Athletic med 2-0.
Marcus Nilsson, Fleetwood Town (13/1/0)
– Satt på bänken hela matchen, och fick se sitt lag vinna hemma mot Crewe Alexander med 2-0.

ITALIEN

Alexander Farnerud, Torino (4/0/0)
– Satt på bänken hela matchen och fick se sitt Torino bli slagna av starka Napoli. Napoli ligger på andra plats i tabellen, medan Torino innehar en elfteplats.
Pontus Jansson, Torino (6/1/0)
– Spelade 90 minuter som mittback i 1-2-förlusten mot Napoli. Drog på sig ett gult kort. Fick 6,4 i betyg av whoscored.com.
Emil Krafth, Bologna (3/0/0)
– Satt på bänken hela matchen. Fick se sitt lag få stryk borta mot Milan.
Oscar Hiljemark, Palermo (37/4/4)
– Spelade 74 minuter i Palermos match mot Fiorentina som slutade 0-0. Whoscored.com gav Hiljemark 6,71 i betyg. Hiljemarks passningsprocent låg på 85%. Palermo ligger precis ovanför strecket, på en 17:e plats, med en poäng till godo ner till 18:e placerade Carpi.
Robin Quaison, Palermo (30/1/3)
– Blev inbytt i 61:a minuten och rörde bollen sammanlagt sju gånger. 80% rätt slagna passningar. 6.14 i betyg av whoscored.com.
Filip Helander, Hellas Verona (23/2/0)
– Spelade 90 som mittback. Whoscored.com gav honom 6,22 i betyg. Hellas Verona vann matchen med 2-1 hemma mot Juventus, som redan vunnit ligan.

PORTUGAL

Victor Lindelöf, Benfica (14/1/0)
– Spelade 90 minuter som mittback. Benfica vann borta mot Marítimo med 2-0. Lindelöf har spelat 90 minuter i varje match sedan den 5:e februari. Benfica leder ligan med två poängs marginal, med en match kvar att spela.

FRANKRIKE

Zlatan Ibrahimovic, PSG (29/35/13)
– Spelade och gjorde mål för PSG när de vann med betryggande 4-0 mot Ajaccio. Zlatan fick ett starkt betyg av whoscored.com, 8.3. Rörde bollen 64 gånger och passade rätt 87.5%.
Niklas Hult, OGC Nice (15/1/0)
– Utanför truppen när Saint-Etienne besegrades med 2-0.
Isaac Thelin, Bordeaux (7/0/0)
– Utanför truppen när Bordeaux slog Lorient med 3-0.
Deniz Hümmet, Troyes (5/0/0)
– Satt på bänken hela matchen när Troyes förlorade med 0-1 mot Toulouse.

RYSSLAND

Pontus Wernbloom, CSKA Moskva (24/3/4)
– Spelade hela matchen och blev matchhjälte då han gjorde matchens enda mål i mötet mot Terek Grozny. 29-årige Wernbloom blev utsedd till matchens lirare av whoscored.com, och CSKA Moskva leder ryska Premier League med tre omgångar kvar att spela.
Andreas Granqvist, FK Krasnodar (26/1/0)
– Kapten Granqvist fortsätter att göra bra ifrån sig. 90 minuter även denna gång, när Krasnodar spelade 1-1 mot Rubin Kazan. 31-åringen fick stabilt betyg av whoscored.com, 7,6. Krasnodar ligger på fjärde plats i ryska Premier League.

Emil Bergström, Rubin Kazan (9/1/0)
– För nionde matchen i rad spelade Bergström 90 minuter. 22-åringen gjorde en stabil insats som mittback och matchen mot Krasnodar slutade 1-1.
Sebastian Holmén, Dinamo Moskva (8/0/0)
– Efter sju raka matcher i startelvan fick Sebastian Holmén börja på bänken i mötet mot Spartak Moskva. Vid underläge 0-2 byttes dock 24-åringen in, men förnedringen fortsatte när Spartak Moskva fullbordade krossen till 3-0. Dinamo Moskva har, med tre omgångar kvar, bara en ynka poäng ner till kvalplats.

BELGIEN

Erdin Demir, Waasland-Beveren (32/0/0)
– Utanför matchtruppen när man föll borta mot Standard Liège med 2-0. Waasland-Beveren slutade sist i sin play-off-grupp i hopp om en kvalplats till Europa League.

HOLLAND

Simon Gustafson, Feyenoord (15/3/7)
– Började på bänken men byttes in, vid ställningen 0-0, redan i den 51:a minuten. Fyra minuter senare gjorde Dirk Kuyt 1-0, ett resultat som stod sig hela matchen när NEC Nijmegen stod för motståndet. Feyenoord slutade på tredje plats i Europa League och kommer spela i Europa League i höst.
Pär Hansson, Feyenoord (0/0)
– Satt på bänken för sitt Feyenoord.
Mattias Johansson, AZ Alkmaar (26/1/3)
– Spelade 90 minuter som högerback när AZ tog fjärde raka vinsten i och med 3-1-seger över Utrecht. 24-årige Johansson noterades för en assist och fick 7,5 i betyg av whoscored.com. AZ Alkmaar slutade på fjärde plats i Eredivisie och kommer få kvala till Europa League i sommar.
Muamer Tankovic, AZ Alkmaar (19/3/1)
– Satt på bänken hela matchen i 3-1-segern över Utrecht. AZ Alkmaar slutade på fjärde plats i Eredivisie.
Simon Tibbling, Groningen (31/0/3)
– Knäskadad och deltog inte i helgens 2-1-seger över Heracles Almelo.
Rasmus Lindgren, Groningen (21/4/1)
– Spelade som vanligt 90 minuter som mittback och blev dessutom tvåmålsskytt(!) när Heracles Almelo besegrades med 2-1. Båda målen stötte 31-åringen in efter hörna och Lindgren dubblade därmed sin målskörd den här säsongen, från två till fyra mål. Groningen slutade på sjunde plats i Eredivisie och ska spela play-off i Holland om att få kvala till Europa League.
Dino Islamovic, Groningen (0/0/0)
– Har haft en skadefylld säsong och fanns inte med i truppen när Heracles Almelo besegrades med 2-1.
Sam Lundholm, NEC Nijmegen (9/0/0)
– Utanför truppen för fjärde matchen i rad när NEC Nijmegen förlorade med 1-0 mot Feyenoord. Har inte fått speltid sedan februari. NEC Nijmegen slutade på tionde plats i Eredivisie.
Mikael Dyrestam, NEC Nijmegen (2/0/0)
– Satt på bänken hela matchen när NEC Nijmegen förlorade med 1-0 mot Feyenoord. NEC Nijmegen slutade på tionde plats i Eredivisie.
Sam Larsson, SC Heerenveen (34/6/8)
– Gjorde en godkänd insats när Heerenveen spelade 1-1 mot ADO Den Haag. Har varit en av lagets bästa och viktigaste spelare den här säsongen och Heerenveen slutade på 12:e plats i Eredivisie.
Simon Thern, SC Heerenveen (14/3/0)
– Långtidsskadad och deltog inte i helgens 1-1-match mot ADO Den Haag. Heerenveen slutade på 12:e plats i Eredivisie.
Arber Zeneli, SC Heerenveen (17/4/0)
– Har kommit in i en formsvacka och gjorde ingen bra insats i 1-1-matchen mot ADO Den Haag. Startade matchen men byttes ut efter 69 minuter. Heerenveen slutade på 12:e plats i Eredivisie.
Kristoffer Peterson, Roda JC (14/1/4)
– Utanför matchtruppen när Roda förlorade med 2-3 hemma mot Willem II. Roda slutade därmed på 14:e plats i Eredivisie.
Marko Mitrovic, FC Einhoven (3/1/0)
– FC Eindhoven spelade ingen match i helgen. Eindhoven slutade på fjärde plats i den holländska andraligan och ska kvala upp till Eredivisie.

TURKIET

Samuel Holmén, Konyaspor (28/4/2)
– Startade på mittfältet mot Kasimpasa men byttes ut efter 73 minuter. Gjorde inte sin bästa insats i Konyaspor-dressen men laget vann med 2-0. Konyaspor ligger på tredje plats och har säkrat kvalspel till Europa League nästa säsong.
Mervan Celik, Akhisar Belediyespor (5/0/0)
– Skadad och deltog inte i helgens 1-1-match mot Kayserispor.
Andreas Isaksson, Kasimpasa (13/4)
– Utanför truppen för fjärde matchen i rad när Kasimpasa förlorade med 2-0 mot Konyaspor. Har inte fått speltid på över en månad, men uppges vara skadad.
Johannes Hopf, Genclerbirligi (28/9)
– Gjorde en ganska stabil insats, trots förlust, när Genclerbirligi förlorade med 2-1 mot Sivasspor. Genclerbirligi ligger på nionde plats i turkiska Super Lig.
Panajotis Dimitriadis, Genclerbirligi (12/1/0)
– Satt på bänken hela matchen i 1-2-förlusten mot Sivasspor.
Erkan Zengin, Trabzonspor (25/3/3)
– Avstängd av klubben och uppges till och med ha brutit sitt kontrakt med Trabzonspor.
Daniel Larsson, Gaziantepspor (29/4/2)
– Spelade för åttonde matchen i rad 90 minuter när man spelade 1-1 hemma mot Eskisehirspor. Den 29-årige anfallaren hade en tung kväll och Gaziantepspor, som nu bara har tre poäng ner till nedflyttningsplats i Super Lig, har inte vunnit en ligamatch sedan februari.
Abdul Khalili, Mersin (24/1/1)
– Utanför matchtruppen när Mersin förlorade, för sjätte matchen i rad, mot Antalyaspor med 0-1. Mersin ligger sist i Super Lig och kommer nästa säsong att spela i andraligan.
Mahmut Özen, Adana Demirspor (2/0/0)
– Utanför truppen för fjärde matchen i rad när Adana Demirspor slog Altinordu med hela 5-2 i den turkiska andraligan. Med en omgång kvar i grundserien står det klart att Adana Demirspor kommer få kvala upp till högstaligan.
Nahir Besara, Göztepe (15/1/0)
– Fanns med i truppen för första gången på länge när Göztepe gästade Alanyaspor. Byttes in i den 67:e minuten vid ställningen 1-1, men Besara och hans lagkamrater kunde inte hålla undan utan Alanyaspor avgjorde matchen, 2-1, i slutminuterna.
Tahir Kocak, Fethiyespor (7/0/0)
– Fethiyespor slutade på tionde plats i den turkiska tredjeligan.
Mattias Mete, Dardanelspor (15/7/0)
– Dardanelspor slutade på tionde plats i den turkiska fjärdeligan. Mattias Mete har ett utgående kontrakt.

SCHWEIZ

Behrang Safari, FC Basel (18/0/1)
– Vadskadad och deltog inte i helgens 3-2-seger över FC Zürich. Basel har sedan tidigare säkrat ligaguldet i Schweiz.
Alexander Fransson, FC Basel (12/1/1)
– Fick för sjätte matchen i rad 90 minuter på det centrala mittfältet när Basel slog FC Zürich med 3-2. Basel har sedan tidigare säkrat ligaguldet i Schweiz.
Alexander Gerndt, Young Boys (25/8/5)
– Spelade hela matchen när hans Young Boys, efter fem raka vinster, förlorade mot FC Sion med 2-1. Young Boys ligger, med fyra omgångar kvar, på andra plats i ligan, vilket innebär kval till Champions League.
Kim Källström, Grasshopper (29/1/11)
– Lagkaptenen är skadad och deltog inte i helgens 1-0-seger över Lugano. Grasshopper ligger på tredje plats i ligan.

GREKLAND

Jimmy Durmaz, Olympiakos (23/7/6)
– Olympiakos vann den grekiska ligan.
Jakob Johansson, AEK Athen (29/3/3)
– AEK Athen slutade på andra plats i ligan.
Marcus Berg, Panathinaikos (22/15/3)
– Panathinaikos slutade på tredje plats i ligan.
Alexander Fioretos, AEL Kalloni (1/0/0)
– AEL Kalloni slutade sist i den grekiska högstaligan. Alexander Fioretos har ett utgående kontrakt.
Sonny Karlsson, AEL Kalloni (8/0/0)
– AEL Kalloni slutade sist i den grekiska högstaligan. Sonny Karlsson har ett utgående kontrakt.

ÖSTERRIKE

Philip Hellquist, Wolfsberger AC (24/1/0)
– Började på bänken men byttes in i den 69:e matchminuten när hans Wolfsberger spelade 1-1 mot Altach. Efter att ha legat sist i tabellen i slutet av februari månad har nu Wolfsberger gjort en jättevändning och lyft sig till en sjätteplats i österrikiska Bundesliga. Två omgångar återstår.

CYPERN

Markus Holgersson, Anorthosis Famagusta (29/3/0)
– Startade matchen mot Nea Salamis och fick 45 minuters speltid. Matchen slutade 1-1 och Anorthosis kommer, med en omgång kvar att spela, sluta på femte plats i ligan.

ISRAEL

Joakim Askling, Beitar Jerusalem (4/0/0)
– Den 26-årige mittbacken är fast i frysboxen och har inte spelat sedan den 10:e januari. Deltog inte i helgens 0-2-förlust mot Hapoel Be’er Sheva. Beitar Jerusalem säkrade i helgen, trots förlusten, kvalspel till Europa League den kommande säsongen i och med sin tredjeplats i tabellen.
Rade Prica, Maccabi Petah Tikva (9/3/0)
– Började på bänken men fick hoppa in i den 79:e minuten när Maccabi Petah Tikva slog Maccabi Netanya med 2-1.

SKOTTLAND

Mikael Lustig, Celtic (29/3/5)
– Startade som vanligt som högerback när Celtic i helgen slog Aberdeen med 3-2. 29-årige Lustig blev dessutom målskytt för sitt lag när han sköt in 3-0 i den 49:e minuten. Lustig, som fick 73 minuters speltid, fick 7/10 i betyg av Read Celtic, och lika högt av Daily Record. Ligatiteln i Skottland är säkrad. Grattis till ligaguldet, Mikael!

AZERBAJDZJAN

Samuel Armenteros, Qarabag Agdam (22/7/0)
– Satt på bänken hela matchen när Qarabag vann tionde raka ligamatchen i och med 1-0-vinsten över Sumqayit. Qarabag har sedan tidigare säkrat ligaguldet i Azerbajdzjan.
Ricardinho, FK Gabala (14/0/1)
– Spelade hela matchen som vänsterback i den viktiga 3-0-vinsten över topplaget Zira. 31-årige Ricardinho lyckades även dra på sig ett gult kort. Gabala har nu sex matcher utan förlust och, med tre omgångar kvar, har man bara två poäng upp till Kapaz på tredje plats, som innebär kval till Europa League.

BOSNIEN

Mirza Halvadzic, Zeljeznicar (1/0/0)
– Fanns med på bänken när Zeljeznicar kryssade, 1-1, hemma mot bottenlaget Rudar Prijedor. Zeljeznicar ligger, med en omgång kvar att spela, på femte plats och har ingen chans att nå kvalspel till Europa-cuperna.

IRLAND

Armin Aganovic, Galway United (0/0/0)
– Den 22-årige mittbacken har nyss kommit tillbaka från knäskada och fanns med på bänken när hans Galway United förlorade borta mot Dundalk med 2-1. Galway United ligger på femte plats i den irländska högstaligan.

LITAUEN

Bahrudin Atajic, Zalgiris Vilnius (11/4/2)
– Byttes in i den 62:a matchminuten när hans Zalgiris Vilnius slog Utenis Utena med 2-0. Efter fyra mål på de två inledande omgångarna så har den 22-årige anfallaren haft svårt att hitta nätet på sistone. Zalgiris Vilnius ligger på tredje plats i den litauiska ligan, efter 11 spelade omgångar.

MALTA

Alexander Nilsson, Tarxien Rainbows (24/10/0)
– Tarxien Rainbows slutade på sjätte plats i den maltesiska högstaligan.

USA

Axel Sjöberg, Colorado Rapids (8/0/1)
– Spelade som vanligt 90 minuter som mittback när Real Salt Lake besegrades med 1-0. 25-åringen gjorde en stabil insats och fick 7,3 i betyg av whoscored.com. I och med vinsten så fortsätter Colorado Rapids att toppa Western Conference i MLS.
Erik Friberg, Seattle Sounders (4/0/1)
– Startade på mittfältet när Seattle Sounders tog sin andra raka seger hemma mot San Jose Earthquakes. 30-årige Friberg fick 72 minuters speltid och gjorde en mycket bra insats. Han noterades för en assist och fick hela 8,6 i betyg, bäst i matchen, av whoscored.com. Seattle Sounders vann med 2-0 och klättrade därmed till åttonde plats i Western Conference i MLS.
Mohammed Saeid, Columbus Crew (6/0/1)
– Tillbaka i startelvan när Montreal Impact, med bland annat Didier Drogba i laget, stod för motståndet. 25-årige Saeid fick 90 minuter på det centrala mittfältet och gjorde en stabil match. Slutresultatet blev 4-4 och Columbus Crew ligger näst sist i Eastern Conference i MLS.

JAPAN

Robin Simovic, Nagoya Grampus (10/7/1)
– Fick 69 minuters speltid när han, efter att ha gjort mål i fyra raka matcher, blev mållös i 0-1-förlustan mot Vissel Kobe. I och med förlusten så halkade Nagoya Grampus ner till 11:e plats i den japanska högstaligan.
Ludvig Öhman, Nagoya Grampus (6/0/0)
– Efter fyra matcher på bänken startade 24-årige Öhman för andra matchen i rad i mittförsvaret när Nagoya Grampus förlorade med 0-1 mot Vissel Kobe. Den före detta Kalmar-spelaren spelade hela matchen.

FÖRENADE ARABEMIRATEN

Adam Chennoufi, Dubai Cultural Sports Club
– Ingen information från andraligan i Förenade Arabemiraten.

KINA

Osman Sow, Henan Jianye (8/1/1)
– Spelade hela matchen i anfallet när Henan Jianye förlorade borta mot Hebei CFFC med 4-3. 26-årige Sow noterades även för assist till Henans reduceringsmål till 4-3. I och med förlusten halkade Henan Jianye ner till en femteplats i den kinesiska högstaligan.
Gustav Svensson, Guangzhou R&F (8/0/0)
– Har spelat samtliga minuter för Guangzhou R&F i ligan i år. På lördagen blev det 90 nya minuter som mittback när laget tog sin andra raka seger i och med 2-0-seger mot Chongqing Lifan. Guangzhou R&F klättrade därmed till en sjundeplats i ligan efter åtta spelade omgångar.
Erton Fejzullahu, Dalian Transcendence
– Ingen information från den kinesiska andraligan.
David Fällman, Dalian Transcendence
– Ingen information från den kinesiska andraligan.

IRAN

Kyle Konwea, Siah Jamegan Khorasan (10/0/0)
– Spelade 90 minuter som mittback när Siah Jamegan förlorade mot Zob Ahan med 3-1. Med en omgång kvar ligger Siah Jamegan på nedflyttningsplats i den persiska högstaligan och har tre poäng upp till Malavan på säker mark.

THAILAND

Elias Dolah, Songkhla United
– Ingen information från den thailändska andraligan.
Olof Hvidén-Watson, Bangkok FC
– Ingen information från den thailändska andraligan.

MALAYSIA

Labinot Harbuzi, Malacca United
– Ingen information från den malaysiska andraligan.

ALGERIET

Hossin Lagoun, USM Alger (0/0)
– Ingen match för USM Alger i helgen. USM Alger har redan säkrat ligatiteln i Algeriet, med tre omgångar kvar att spela.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply